De leukste ideeŽn en ontwerpen voor t-shirts, hoodies enz...

Disclaimer

Deze site is alleen bedoeld voor mensen van 18 jaar en ouder.


De webmaster(s) van www.meetingpoint.nl zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de advertenties die door de bezoekers op de site gezet worden. Noch voor de gevolgen van contacten of transacties die eventueel via deze site tot stand komen. Voor de juistheid van de vermelde linkjes en advertenties kunnen wij niet instaan.

Hou het netjes

Wij doen ons best deze site goed te onderhouden en willen graag dat het netjes blijft. Dus grof taalgebruik, schelden, erotisch getinte oproepen, of uitsluitend hoofdletters gebruiken willen we niet op de site. Net zo min als oproepen over politiek, geloof of illegale activiteiten. Ook fotoís met expliciete of erotische afbeeldingen willen wij niet op onze site. We behouden ons dan ook ten alle tijden het recht voor om zonder bericht of opgave van redenen advertenties te verwijderen.

Wij proberen er zo zorgvuldig mogelijk mee om te gaan maar hebben niet altijd zicht op geplaatste advertenties. Als je een advertentie ziet die niet in de haak is laat het ons dan weten via info-at-meetingpoint.nl.

Hou het veilig

Zet je een advertentie, vermeld dan alleen je e-mail adres, en lees de tips.