hit counter

Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Schoenen te groot?

Bart | email | 03-04-2020

Hoi iedereen, ik ben beginnend hardloper. Om blessures te voorkomen ben ik naar een speciaalzaak gegaan om renschoenen te halen. Naar mijn mening zijn de schoenen die ik mee heb gekregen te groot, ik lees dat een maatje groter normaal is voor hardlopen en ik wil graag de speciaalzaak geloven maar ik heb maat 45 en ik heb met deze schoenen 3 cm 'over'. Ik heb nog niet buiten gerend (alleen op de loopband) omdat ik de schoenen niet wil verpesten omdat ze wat mij betreft niet goed zijn. Ik ben al 2 maal terug geweest en ze blijven volhouden dat deze schoenen goed zijn voor mij. Als ik de schoenen aan heb en ik schuif helemaal naar voren dan kan ik mijn duim er nog dwars achter steken. Moet ik hiermee door rennen of de schoenen terug brengen nu ze nog goed zijn? Is ongeveer 3 cm ruimte normaal? Alvast bedankt.

De laatste reactie staat bovenaan. Er zijn 4 reacties op dit onderwerp.

Bart | 01-05-2020

Hoi naamgenoot, wat vervelend. Als je de schoenen aan hebt, met je hakken enigszins tegen de achterkant van de schoen, hoeveel ruimte zit er dan bij je tenen? In hoeverre kan je de schoen daar indrukken?

En je voeten zetten idd in de loop van de dag wat uit. Als je ze bv. eind van de middag koopt, maar je loopt er 's ochtends op, dan kan dat verschil uitmaken.

Als 't echt 3cm is, lijkt me dat ook echt teveel.

Je zou er mee naar een andere zaak kunnen gaan. Kijken hoe ze daar reageren.

| 15-04-2020

Ze willen eigenlijk die schoenen niet terugnemen, ik hoop dat dat je wel lukt.

Bart | email | 14-04-2020

Bedankt voor je reactie. Sorry voor mijn wat latere reactie, (ik had een mail verwacht bij een reactie). Ik vind ze niet lekker lopen omdat ze te groot zijn, vandaar mijn probleem/vraag. Het is de Run2day, die wat mij betreft het dus niet goed hebben betreft mijn situatie, maar ik schrijf dit niet om mensen af te kraken, ik wil gewoon goede schoenen vandaar even een mening van een derde. Bedankt.

| 07-04-2020

Gezien je verhaal zijn ze te groot, er is gewoon teveel ruimte. Je zegt overigens niet of ze lekker lopen of niet en het tijdstip van de dag van passen kan ook van invloed zijn. Laat in de middag passen is een goed tijdstip omdat voeten in de loop van de dag schijnbaar wat uitzetten.
Welke zaak is het overigens?

Geef hier een reactie

tekst

naam

e-mail

Dit veld s.v.p. leeg laten

<b>We maken er maar het beste van...</b>
We maken er maar het beste van...


<b>Laat de liefde niet aan toeval over</b>
Laat de liefde niet aan toeval over