web analytics
shin splints (sprin...
 
Notifications
Clear all

shin splints (springschenen)  

Pagina 17 / 17
 
 Anonymous

Hallo,
ook ik ja heb last van shin splints nu ongeveer 2maanden. Ik sta momenteel radeloos en weet niet wat ik moet doen. De huisarts doet niks voor mij en heb bij de podotherapeut zooltjes laten maken maar geen verandering. Ik loop ook bij de fysio maar heb het idee dat het daardoor alleen maar erger word en het zijn zeer pijnlijke behandelingen. Ik koel 3x 20min op de dag maar weet momenteel echt niet meer wat ik moet doen. Ben een fantatieke sporter en ik haat het om stil te zitten, wie kan mij helpen?

ReageerCitaat
Geplaatst : 24/02/2012 7:32 pm
 Anonymous

Hoi Rosa, rust en goede opbouw in combinatie met enkel/onderbeen versterkende oefeningen hebben bij mij geholpen. Heb geen last nu en loop 5 a 6 keer per week. DIt arikel kan je wellicht helpen:
http:/ /mens-en-gezondheid.infonu.nl/diversen/92729-shin-splints-symptomen-oorzaken-voorkomen-en-genezen

spatie na http:/ weghalen

ReageerCitaat
Geplaatst : 24/02/2012 10:47 pm
 Anonymous

Rosa, Er staan al zoveel tips van allerlei mensen hier. Wat wil je nog horen? Alles al geprobeerd? Desalniettemin veel sterkte!!
BTW; Niet onaardig bedoeld, maar gewoon nieuwsgierig.

ReageerCitaat
Geplaatst : 24/02/2012 11:31 pm
 Anonymous

Het is al een tijd geleden dat iemand hier wat heeft gepost maar willen mensen die shin splints hebben of gehad hebben even deze enquête invullen het is voor het onderzoek in mijn profielwerkstuk over shin splints. Alvast Bedankt!

Dit is de enquête: (antwoorden kunnen ook naar mail gestuurd worden)
1. Wat is uw geslacht?
2. Wat is uw leeftijd?
3. Heeft u al de oorzaak van shin splints gevonden, zo ja, wat heeft bij uw shin splints veroorzaakt?
4. Welke behandelmethoden heeft u toegepast bij de behandeling van shin splints en welke sloeg het meest aan?
5. Er zijn veel behandelingsmethoden voor shin splints. Hieronder zijn de meest voorkomende genoemd. Welke behandeling is volgens uw het meest effectief, of in welke volgorde denkt u shin splints het best te behandelen, als er geen endogene factoren meespelen of als deze al effectief behandeld zijn? (Als uw nog nooit 1 van deze behandelingen heeft geprobeerd kunt u deze vraag open laten)
- Rust en behandeling met ijs
- Fysiotherapie (massage) en rek oefeningen
- Compressiekousen
- Corticosteroïdeninjectie
- Acupunctuur
- Shockwave therapie

ReageerCitaat
Geplaatst : 14/03/2012 5:45 pm
 Anonymous

ai wat klote is deze blessure je weet nooit wat je eraan hebt ik ben dan een voetballer maar heb deze blessure ook gekregen het grootste probleem bij mij was dat ik niet wist wanneer het nu eens over ging
ik heb 3 maanden rust gehouden en daarna ben ik weer langzaam gaan voetballen eerst echt maar 5min daarna 10 en zo steeds meer ik heb van alles afgescheurd zo ook mijn enkelbanden maar dan weet je tenminste waar je aan toe bent.
sterkte alhoewel ik zie dat het uit 2008 dateert

ReageerCitaat
Geplaatst : 13/04/2012 7:51 pm
 Anonymous

Hallo. Ik had ook jaren lang last van Shin Splints.
Het is begonnen toen ik intensief voetbalde vanaf mijn 18jaar en kwam steeds maar erger. Ook wanneer ik 3 maanden complete rust nam. Ik kon mijn schenen zelfs niet aanraken of ik schreeuwde het werkelijk uit.

Ik ben toen naar een speciaalzaak voor lopers geweest, en daar stelde de verkoper me Herzog steunkousen voor. Onmiddelijk, maar dan ook onmiddelijk bij het aantrekken voelde ik een verlichting van die drukkende altijd aanwezige pijn. Ik voelde me 10 jaar jonger. Ik heb zelfs geweigerd toen om die kousen af te doen, en heb ze de hele dag door gedragen.
Nu draag ik ze enkel bij inspanning. Dus tijdens voetbalmatch, training en lopen.
Ook ga ik nu enkel nog lopen op boomschors (finse piste) en heb ik ook aangepaste loopschoenen gekocht. Ik loop nu al een jaar terug volledig pijnvrij.

Ik heb nooit meer last van shin splints. Dankzij die kousen van Herzog. Mijn beste aankoop geweest ooit.
vele groetjes.

ReageerCitaat
Geplaatst : 14/02/2013 4:02 pm
 Anonymous

ik ben ook aardige sporte normaal sporte ik wel 4 somg 5 keer per week spinning en vooral hardlopen ! eind september vorig jaar kreeg ik vet veel zeer bij mijn scheenbeen tijdens het sporten en het werd echt elke keer erger toen ik bijna niet meer kon lopen van de pijn toen ben naar de dokter gegaan en die zij fisio enzo toen naar een fisio gegaan in de buurt bij mij bleek echt een slechte fisio enzo geen sport fisio enzo en nu zit ik in alte bij een sport fisio ik mocht 6 maanden niet meer hardlopen ik wordt behandelt met soort stroomschokjes laatst ging het echt heel goed en nu wat minder omdat ik te veel gewandelt had en dat doet soo zeer ik heb ook van de compresie sokken gehaald wel duur 30.00 maar echt ideaal heel veel steun tijdens het lopen en is goed voor de bloedsomloop heel mischien mag ik over 2/3 maanden weer opbouwen met hardlopen echt een ... blesure mag je het noemen

ReageerCitaat
Geplaatst : 15/04/2013 6:36 pm

Wat met een kind van 4 jaar met scheenbeenvliesonsteking? Hij heeft al steunzolen en neemt al een jaar onstekingsremmer. Dit verdoofd dus rust is niet aan de orde. ☹. Ik probeer hem thuis niet te veel te laten lopen, maar op school heb ik het er het raden naar. Zou ingipsen een optie zijn?

ReageerCitaat
Geplaatst : 28/05/2019 7:01 pm
 Anonymous

Hello

You are invited for today, to this live webinar.

To claim your seat, for the Live webinar from Carol Bell & Michel de Bakker for today 11:00 AM in Eastern Time (US and Canada), sent us an email to confirmlivewebinarseat@gmail.com

Here's a quick Overview of what we're going to cover:
• 5 Expensive Marketing Mistakes many business owners make, that prevent them from getting the results they want and how to avoid them (we'll show you what's working now)
• How to know where to start and what to focus on
• How to put together a cohesive marketing plan and stop wasting time on tasks that have no value
• How to know if you are targeting the wrong keywords…
• How to know if you are missing one of the most important components of your marketing … Learning this can dramatically lead to more sales…
• And much MUCH more...

Regards
Michel de Bakker & Carol Bell

"Sent from my iPhone"

ReageerCitaat
Geplaatst : 12/06/2020 2:44 am
Pagina 17 / 17
Share: