web analytics
Beschadigd vetkusse...
 
Notifications
Clear all

Beschadigd vetkussen hiel  

Pagina 1 / 5

Berichten: 0
 Anonymous
Lid geworden: 51 jaar geleden

Onder mijn hiel is een vetkussen beschadigd wat zich uit in pijn aan de zijkant van mijn hiel bij het lopen op blote voeten. Hierdoor raakt mijn peesblad ook wat geirriteerd.
In het ziekenhuis is middels allerlei onderzoeken de diagnose fat pad syndrome gesteld, wat ik heb is geen hielspoor dit is middels alle mogelijke onderzoeken uitgesloten.
Onder het lopen zelf heb ik er geen last van, enkel bij lopen op blote voeten. Draag dus altijd slippers in en om huis.

Is er iemand bekend met deze blessure want als je er via internet informatie over wil zoeken schijnt het een onbekend iets te zijn in Nederland, enkel bij oudere ivm natuurlijke afname maar niet icm sporters. Behandelmethode zijn voor zover niet bekend bij specialisten op orthopedie afdeling zkh.

23 Replies
Berichten: 0
 Anonymous
Lid geworden: 51 jaar geleden

Hoi,

Heb jij inmiddels al iets gevonden wat je klachten verminderd. Bij mij dachten ze ook dat het een hielspoor was. maar zojuist is deze diagnose gesteld.
Wat heb jij er inmiddels aan gedaan?
Groetjes Frens

Reageer
Berichten: 0
 Anonymous
Lid geworden: 51 jaar geleden

Hoi Frens en J.

Ik ben benieuwd of jullie al iets wijzer zijn geworden. Bij mijn vriend lijkt ook sprake te zijn van de klachten die jullie noemen.
Wij weten ook niet goed welke weg te bewandelen voor een mogelijke vermindering van klachten.
Misschien dat jullie ons verder kunnen helpen?

Groeten,
Floor

Reageer
Berichten: 0
 Anonymous
Lid geworden: 51 jaar geleden

Hallo Mensen,

Ik heb last van dezelfde klacht en loop nu op speciale schoenen. Echter, nog geen verbetering. Hebben jullie nog tips? Zijn jullie klachten inmiddels verminderd?

Reageer
Berichten: 0
 Anonymous
Lid geworden: 51 jaar geleden

Hallo
Het kom me bekent voor , ik bezocht het ziekenhuis omdat ik erg veel pijn aan mijn hielen had,na het maken van foto waren ze er al snel achter HIELSPOOR? Na 8 behandelingen op de pijnpolie en een jaar naar de sportarts met schowave zou het over moeten zijn nee dus na weer een hoop foto's en div scans kunnen ze niets vinden nu moet ik naar de revalidatie arts wellicht dat die me kan helpen volgens mijn podothetapeut heb ik het vet kussen syndroom we wachten nu even af ze wil er tape omheen doen maar ja als het help prima maar geen oplossing voor de k
Langere tijd

Reageer
Pagina 1 / 5
Share: