Adverteren? Klik hier voor de nieuwe tarieven.

nike free.......ervaringen

020 | 28-08-2012

ik ben heel erg benieuwd hoe deze schoen zit, tussen al het "minimale"geweld , ik zie ook model 2.0 en 2.0+ en 3.0 en volgens mij nog meer soorten

wat is het verschil ??

Er zijn 2 reacties op dit onderwerp, de eerste reactie staat boven

De Bose SIE2i-oordopjes, speciaal gemaakt voor sporters!

Bose heeft oortjes met geweldige muziekkwaliteit. En die ook nog eens comfortabel zitten met een speciaal boogje dat je in je oorschelp klemt. Ik heb ze vaak in met lange duurlopen en dat zit gewoon goed: ze vallen niet uit en na verloop van tijd voel je ze niet eens meer. Een voordeel is dat ze je oren niet helemaal afsluiten dus dat je auto's en zo wel hoort. De SIE2i-oordopjes zijn speciaal gemaakt voor de IPhone maar op bijvoorbeeld een Sony werkt hij ook alleen zonder de knopjes in het snoer. Het bereik is perfect met mooie hoge en lage tonen. Klik hier voor meer informatie.

Dick | 28-08-2012

Ik heb model 3.0 V3, zit lekker, als een pantoffel. Uitstekende schoen om met blote voeten in te lopen.

Maar, de schoen heeft geen 'lip' maar is gewoon helemaal dicht. Mensen met een hoge wreef kunnen hierdoor soms niet in de schoen. Zelf kocht ik om deze reden een maatje groter.

Overigens is deze schoen het minst minimalistisch.. Barefoot schoen? Ja, maar alleen omdat je er mat barefoot *in* kunt.

Dick | 28-08-2012

PS
Met 'minst' minimalistisch bedoel ik dat hij tussen mijn andere schoenen (NB minimus en VFF sprint) de minst minimalistische is.

hit counter

Geef hier een reactie

tekst

naam

e-mail

Dit veld s.v.p. leeg laten

Vind jij jouw vakantie ook tussen deze 4311 vakanties?

Een kadootje voor een hardloper? Een proefabonnement op Runner's World het meest gelezen hardloopmagazine - 5 nummers voor EUR 15,-

Adverteren bij Daisycon