Adverteren? Klik hier voor de nieuwe tarieven.

Handleiding loopband MPF 4004

D. van der Heijden | email | 16-06-2008

Kan iemand mij helpen aan een handleiding (kopie) van loopband Power Runner MPF 4004? Ik heb 'm 2ehands gekocht, helaas zonder handleiding.

Er zijn 3 reacties op dit onderwerp, de eerste reactie staat boven

De Bose SIE2i-oordopjes, speciaal gemaakt voor sporters!

Bose heeft oortjes met geweldige muziekkwaliteit. En die ook nog eens comfortabel zitten met een speciaal boogje dat je in je oorschelp klemt. Ik heb ze vaak in met lange duurlopen en dat zit gewoon goed: ze vallen niet uit en na verloop van tijd voel je ze niet eens meer. Een voordeel is dat ze je oren niet helemaal afsluiten dus dat je auto's en zo wel hoort. De SIE2i-oordopjes zijn speciaal gemaakt voor de IPhone maar op bijvoorbeeld een Sony werkt hij ook alleen zonder de knopjes in het snoer. Het bereik is perfect met mooie hoge en lage tonen. Klik hier voor meer informatie.

ireen | email | 24-06-2008

Ik heb tevergeefs pogingen gedaan om aan dezelfde handleiding te komen. Hoor ik wat als het jou wel lukt?
Griet Ireen

DickB(oer) | 24-06-2008

Is Power Runner het merk, of het model? Ik heb op internet wel een andere powerrunner gevonden, misschien lijkt hij er op:

www.repcofit.com.au/product/techmanual/8/RK3400_Technical__Manual.pdf

Veroniek | email | 06-02-2009

Ik heb een tweedehands loopband gekocht zonder handleiding. en ben op zoek naar deze. Merk loopband SEG ttype T660 nature

hit counter

Geef hier een reactie

tekst

naam

e-mail

Dit veld s.v.p. leeg laten

Vind jij jouw vakantie ook tussen deze 4311 vakanties?

Een kadootje voor een hardloper? Een proefabonnement op Runner's World het meest gelezen hardloopmagazine - 5 nummers voor EUR 15,-

Adverteren bij Daisycon