Adverteren? Stuur een mailtje naar runnersmeetingpoint4u (at) gmail.com

Pijn aan binnenkant knie

Kim | 03-08-2006

Ik heb nu sinds een maand last van mijn knie. Het zit linksonder de knieschijf van mijn rechterknie, aan de binnenkant dus.
Naar mijn weten heb ik niets verdraaid. Het is op komen zetten tijdens het hardlopen. Heb het 3 weken rust gegeven maar het zit er nog steeds. Iemand enig idee wat het kan zijn?

De laatste reactie staat bovenaan. Er zijn 43 reacties op dit onderwerp.

ton | email | 13-06-2015

hallo
ik heb een vraag als ik mijn linker been buig voel ik een dikke bult in de binnenkant van de knie wat kan dat zijn

mvg ton

Gerret | email | 22-10-2012

Kniepijn wordt vaak veroorzaakt door te snel meer gaan lopen. Dus als je snel meer gaat trainen. Dat doe je omdat het zo lekker gaat. Je hart, longen en spieren hebben er geen problemen mee, maar je knieŽn=pezen kunnen het even niet aan. Die gaan protesteren tegen zoveel extra belasting. Gevolg is irritatie = pijn.
Oplossing: stoppen en dan weer rustig opbouwen. 'Luister' naar je lichaam. Je lichaam geeft altijd een signaal.

Pepijn | 17-10-2012

Goeieavond,

Sinds 9 weken begonnen met een interval-schema van 12 weken. Inmiddels kan ik een half uur non-stop hardlopen.
Sinds 3 weken heb ik ook last van mijn rechterknie en dan ook de binnenkant.
Veel herken hierin.
Ik dacht dat het met mijn gewicht te maken had (in het begin 108, nu 105).
Ik loop op Asics Fortitude. Deze aangeschaft na speurwerk op internet (enige schoen voor zware lopers).
Ik heb nu voor het hardlopen een kleine kniebrace die ik net onder mijn knie bevestig met klittenband. Heerlijk, kan pijnloos hardlopen. Na het lopen gaat het wel meteen af.
Inmiddels begonnen met oefeningen voor de benen. Rek/strek oefeningen en lichte krachtoefeningen. Ook een goeie warming-up voor het lopen. Het wordt wel minder, maar is zeker niet weg.

Gisteren een dvd gekeken genaamd "Hardlopen". Hier wordt looptechniek besproken. Vanmorgen meteen uitgeprobeerd en dit ging echt lekker. Liep sneller en geen last van de knie. Was wel sneller moe ;)
Misschien een tip :)

Sterkte verder allemaal!!!!!

J. | email | 12-10-2012

Ik heb al een tijdje last van me linkerknie, binnenkant buiten.
Klermakerszit, eruitkomen is erg moeilijk, mijn been gebogen houden in de auto is ook pjnlijk zelfs normaal zitten soms.. doktor zei ga sporten.. om je spieren te versterken.. dat doe ik, echter ik merk dat ik meer last en pijn heb dan voorheen. Ik doe een keer ind e week fitness en dan fietsen, rennen en oefeningen voor de bovenbenen..
toch de spieren of terug naar de huisarts?

Ingrid Janssen | email | 04-06-2012

De pes anserinus, een aanhechtingsplaats van 3 spieren net onder de knie aan de binnenzijde, geeft vaak problemen bij hardlopen aan de binnenzijde knie. Een knie die te veel naar binnenzakt (X-stand) vormt vaak de oorzaak van dit probleem. Deze stand wordt veelvuldig veroorzaakt door een voet die te veel naar binnen staat, het corrigeren hiervan laat de klachten snel verdwijnen. Een (sport)podotherapeut kan beoordelen of een correctie van voetstand en/of looppatroon gewenst is.

Jenny | email | 14-05-2012

Goh wat hebben toch veel sporters last van hun knieen. Ik dus ook. Zelfde als Kees en Jelle, maar ik sport helemaal niet. Geen hardloper, geen voetballer. Komt gewoon opzetten en traplopen is dan bijna onmogelijk. Na een tijdje zak ik ook door mijn knieen henen. Lopen is dan ook zwaar. Fotos laten maken, mri scan, fysio. Alles ziet er goed uit. Niks versleten, alles op zijn plaats. Advies bovenbeenspieren versterken. Daar moet ik het mee doen. Het enige verschil met anderen bij mij is dat ik dan ook bijna niet kan fietsen. Bij iedere trap knakt mijn knie en tegen de wind in en kracht zetten lukt niet. Ik weet dat niemand een oplossing heeft, maar ik ben al blij met sommige dingen / adviezen die ik hier gelezen heb. Bedankt.

bibi | email | 04-05-2011

Hallo ik Ben 2 weken geleden op mijn rechterknie gevallen deed ontzettend pijn. Heb nu 3 weken niet gaan hardlopen en gerust. Toen had k minder pijn ben vorige week weer begonnen met hardlopen viel wel mee alleen laatste stuk beetje pijn. Ik fiets ook best veel als k dat heb gedaan en ga rusten wordt mijn knie warm en kriebelt. Geen fijn gevoel de dokter zei 2 weken terug dat die gekneust is. Maar dat is tog geen normale pijn bij een kneuzing? Graag een reactie hierop graag bedankt

sandra | email | 04-04-2011

hoi allemaal ik had hetzelfde probleem als jullie, had er veel last van en maakte niet uit in rust of met lopen, na een jaar lang van het kasje naar de muur gestuurd te zijn hebben ze een kijkoperatie gedaan, toen bleek dat ik een dubbele plooi in mijn knie had, (plica) daar had ik dus last van, het is niet te zien op scans of foto's. ze hebben het weg gehaald en heb nooit weer last gehad, nu 4 jaar later kwamen de klachten weer en weer een kijkoperatie en bleek het terug gegroeid zijn. het is weer weg gehaald en kan ik er weer een paar jaar tegenaan, (meestal groeid het niet terug maar bij sommige mensen wel)

Jeroen | email | 01-04-2011

De oplossing: het boek 'The 4 Hour Body' van Tim Ferris. Tim is de meest eigenwijze man op aarde, maar wel goed in wat hij doet. Dat is: op allerlei vlakken kijken wat werkt. Zo ook blessures wegwerken. Oorzaak kniepijn: verkeerde looptechniek en onevenwichtige spierverdeling/gebruik. Boek heeft plaatjes met rek en fitness oefeningen wat je er aan kunt doen.
p.s.: gewone huisdokters don't know shit. ga dat moeilijke en lange traject alleen in als je het leuk vindt het wiel opnieuw uit te vinden. 4HB staat overal online als .pdf

jessica | email | 10-02-2011

ik heb hetzelfde probleem ik ben sinds een paar maanden bezig met hardlopen op de loopband in de sportschool, ik volg een schema en zit nu in week 16. en loop 25 min hard, en dan een paar minuten gewoon lopen en dan weer 25 minuten hardlopen en dan weer een paar minuten gewoon lopen en dan nog 10 minuten hardlopen. gemiddeld op weergave 7. dat is voor mij hard zat anders hou ik het niet zo lang vol. sinds een paar weken heb ik ook last van de binnenkant van mijn rechterknie. als ik sneller ga lopen word het minder maar als ik langzamer ga lopen word het meer en na het sporten heb ik er heel veel last van , ook gewoon als ik zit. lig of loop. ik baal hier enorm van , en weet niet wat ik hieraan moet doen. ik zag net een bericht van iemand uit lelystad die mee wilt doen aan de zeebodemloop. ik kom toevallig ook uit lelystad. nou als iemand tips voor mij heeft hoor ik dat graag.

Arne | 14-01-2011

Ik had sinds een half jaar pijn aan de binnenkant van mijn linkerknie, vooral tijdens en na het hardlopen. Scans en doktersbezoeken brachten geen oplossing. Ik heb mijn loopstijl laten analyseren en het bleek dat ik overmatig proneer (12%). Dit zou de oorzaak zijn van mijn pijn. Ik heb nu schoenen gekocht die dit moeten tegengaan en hoop dat mijn pijn verdwijnt. Een steunzool zal ik waarschijnlijk ook overwegen.

Ron | email | 13-01-2011

Ik heb helaas geen oplossing voor jullie probleem dat zich aan de binnenzijde van de knie bevindt. Wil alleen een opmerking maken over het bericht van Ali Durrani: het is zeker niet wat jij zegt; tractus liotibialis-syndroom; ook wel opersknie genoemd; zit aan de buitenzijde van de knie. heb het zelf gehad en na 2 maanden was ik er weer af. oplossing was veel rekken van de dijbeenspier (die hecht aan net onder je knie aan de buitenzijde) en rustig opbouwen. Bij mij werd de blessure veroorzaakt door overbelasting; ik wilde te snel en te ver... ondertussen geheel geen last meer. afgelopen zaterdag m'n eerste halve marathon gelopen in 1.31

beterschap allemaal; hoop dat jullie verlost worden van jullie blessures.

Ali Durrani | email | 12-01-2011

same here :(
ga deze week naaar sportarts, zien of hij me verder kan helpen.
het gaat volgens mij over de aandoening tractus liotibialis (zie google)

Egbert | email | 23-12-2010

Ik heb ook dezelfde klachten, die met name na 1 a 2 dagen na de training opkomen/kwamen. ben naar de fysio geweest en daar het advies gekregen om de quadriceps te trainen en iets aan mijn looptechniek te doen.

ik train nu 2x per week mijn benen in de sportschool en probeer volgens de pose running methode te lopen. klachten zijn nu grotendeels verdwenen.

miss maite tjueee | 21-12-2010

hallo,
ik heb al 3,5 maanden last van de binnenkant van mijn knie, gekomen na het lopen. Vaak heb ik pijn aan mijn knie na een inspanning, soms heb ik ook tijdens het zwemmen het gevoel dat mijn knie verschuift. Als ik gesport heb, heb ik de hele dag last en de dag nadien ook.
Weet er iemand raad?

miss maite tjuee | 21-12-2010

hai,
ik ben het weer.
Liefst niet e-mailen maar gewoon hier reageren.

Alvast badankt

miss maite tjuee | email | 21-12-2010

hallo,
ik heb al 3,5 maanden last van de binnekant van mijn knie, Gekomen na het lopen, vooral als ik moet sporten en soms komt het vanzelf opzetten. Als ik gesport heb, heb ik er de hele dag last van en de dag nadien ook.
Weet er iem

robin | 15-10-2010

Hoi Mat,Ik beoefend de loopsport al ruim 20 jaar,nog nooit knieklachten gehad.Mijn klacht is bij vlagen aanwezig en nooit tijdens het hardlopen.inmiddels worden de klachten minder.Vermoedelijke oorzaak,te zachte demping schoen (Brooks adrenaline) heb nu New balance,deze schoen is wat stugger.Iede geval bedank voor de tip.

char | 15-10-2010

Hi mat!
Bedankt voor je reactie..het lijkt er indd veel op.
Ik zal het eens overleggen met mijn huisarts.
Nadat de uitslagen van mijn bloed binnen zijn.

Erg bedankt!

Groetjes.

Mat | 15-10-2010

Char & Robin,

Google eens op PFPS.
Waarschijnlijk hebben jullie last van slecht sporende knieschijven,een heel veel voorkomende hardloopblessure.

robin | 14-10-2010

Ook ik heb al 2 weken pijn binnenkant knie,vooral rechts.Ik heb vooral rechts erg verkorte hamstrings,kan dit ook knieklachten geven?Graag een reactie.

char | 13-10-2010

Hallo,

Heb nu bijna een week last van kniepijn.
Ik ben na een lange tijd weer gaan hardlopen.
2e dag ging meteen al lekker en liep 2 km aan 1
Stuk door!totdat ik last kreeg van pijn aan beide knieen.
Het zit voornamelijk aan de binnenzijde en lijkt door te trekken
Naar de onderkant van me knie..het lijkt ook dat het door
Trekt naar me onderbeen..enkels!ben bij de dokter
Geweest en als hij drukt op de plekken waar het pijn
Doet voel ik geen pijn,maar die is er wel,als ik loop,
Trappen loop..en het lijkt meer te worden als ik zit en lig??
Mensen die dit lezen vragen zich denk ik echt af wat
Ik gedaan heb!!ik snap het zelf ook niet meer.
Maar de pijn word ondraaglijk soms en kan we huilen.
Dokter heeft een bloedtest gedaan omdat hij denkt aan reuma
Of yicht?!zijn er mensen met reuma die mij kunnen vertellen
Of deze pijn daar inderdaad op lijkt?af en toe knokkelpijn maar niet vaak.

Bedankt voor t lezen van mijn rare en lang verhaal!haha

Ronaldo | email | 11-08-2010

Ik heb dit ook, ik zit op voetbal en in de zomer al een tijdje niet gevoetbald, ik moest gister trainen en heb zondag nog ff wat gevoetbald bij club in de buurt. ik was die dag heel stijf enzo maar voelde nog niks. en die dag daarna had ik beetje last aan de binnenkant van me knie ook precies in dat kuiltje. Ik heb het volgensmij wel vaker gehad, maar toen ging het meestal wel weer over. Gister wel gewoon getraint niet zoveel last maar het is niet prettig als je het nog wel voelt. Volgensmij licht het gewoon aan mijn schoenen, ik loop op van die dunne sportschoentjes en als ik op mijn Air-Max loop dan heb ik denk ik geen lastt want ik liep vanaf vorige week op die dunne schoentjes.

kees Hennipman | email | 09-03-2010

Of het anderen helpt weet ik niet. Hierbij een voor mij treurig bericht. Ik heb in het AMC onderzoek laten verrichten. 5 foto's van m'n knien. Voor de artsen (2) een duidelijke zaak. Slijtage in de knieen. Pijn is een signaal. Advies: Pijn en verdere slijtage voorkomen dan stoppen met hardlopen. Middelen, opereren of injecties gaan geen soelaas bieden. Verder onderzoek was niet nodig, zo duidelijk is de zaak.
Ik ben klaar met hardlopen en dat doet zeker zo veel pijn als m'n knieen.
Allen succes gewenst.

Running H.G | 29-01-2010

Waarschijnlijk een reptuur van je binnen meniscus dus m.a.w. ingescheurd.
Kan alleen door middel van een kijk operatie gezien cq verholpen worden.

Laat een MRI scan maken en je weet alles zou ik als advies willen geven.

kees Hennipman | email | 28-01-2010

Dag Tom en Jelle,
Als je het zo kunt zeggen hebben wij alle drie het zelfde. Gek toch dat in de medische wereld dit niet herkend wordt. Ik wordt er gek van. Ik doe een beetje triatlon en met zwemmen en fietsen heb ik geen last. Lopen gaat steeds moeilijker omdat het probleem steeds eerder de kop op steekt. Ik heb goeie schoenen (kayano van Asics) door een professional aangemeten die er zelfs een speciale zool in heeft gemaakt. Niets aan het toeval overlaten. Toch helpt het niet. Ik heb in de loop der tijd zeker 5 bezoeken aan de huisarts afgelegd; 2 winters bij een sport fisio "getraint" en bij een gewone fisio gelopen. Is er nu geen deskundige die hier iets mee kan? Het lopen zelf is geen probleem; de conditie ook niet; het is een ontstekeingsreactie die na ca 40 uur opkomt; zit half onder en aan de onderzijde van de knieschijf (iets aan de zijkant); het voelt warm aan; de lichte vorm kan ik met paracetamol onderdrukken; traplopen is nagenoeg onmogelijk het voelt als of je been naar achtgeren wil doorslaan; alle onderzoekers tot nu toe geven aan dat het niet de banden of de patella is/zijn.
Kom op medicie, hier ligt een uitdaging!

renate | email | 06-01-2010

hoi
ik heb vorige jaar met voetballen onderuitgeschop had veel pijn dokter zij is onsteking.na half jaar zueren om doorgewezen te worden bleek dat mijn kruisbandn en mijn meniscus kapot was nu 2 keer geopereerd en ik heb nu ook nog steets die verveelende pijn aan de binnekant ik ben ook benieuwd wat ht nou is loop er nu 1 jaar mee en gaat met rusten niet weg.

Jelle | email | 22-11-2009

Dag Kees, ik heb het zelfde probleem als jou. Ik ben een boetballer en wij trainen de Woe en de vrijdag en mach op de zondag. Ik heb lichte pijn op de training die te verdragen is, maar de zondag als ik uit m'n bed kom doem mijn 2 knieen(aand di binnenkant onder de knieschijf) veel pijn!
en ik moet dan nog beginnen voetballen. op de opwarming raak ik bijna niet vooruit door de pijn in mijn knieen zodat ik heel ingekrompen begin te lopen. ik kan dan zelfs bijna niet meer stappen. Ik heb al eens naar de docter geweest en hij zegt gewoon dat het groeipijnen zijn. Ik daenk toch dat er iets anders aan de hand is! Wie kan er mij helpen??

Vele Groetjes Jelle

Leon | email | 14-09-2009

hallo

Nou ik heb jullie probleem gelezen,ik kreeg dit enkele maanden geleden ook.
alleen dit gebeurde bij mij op de laatste 2 kilometer ik schoot met mijn linkerbeen van de rand van het fietspad zo het gras in sind die tijd heb ik dus ook dat beruchte gevoel in mijn linkerknie rechts binnen,het vreemde vindt ik dat dit alleen aan die ene kant is dus naar mijn denkwijze kan dit minder met pronatie te maken hebben,vandaag heb ik dus weer 30 kilometer gedaan en het valt me op dat dit meer met het strekken van de benen tijdens het lopen te maken heeft en het neerzetten van de voeten bij de landing men zegt wel dat als je het been tijdens de run niet goed door strekt ook die blesure krijgen kan.
dus voor alle dure poespas zoals nieuwe schoenen zou ik dit toch eens proberen bij mij hielp dit dus

patrick | email | 31-08-2009

ik heb voornamelijk nadat ik gesport heb last van de binnenkant van mijn linker knie.... het is niet iedere keer zo.. de 1ne keer is het als ik op de bank zit de andere keer veel later pas als ik ga slapen... mijn knie slaat van op slot en ik verga van de pijn voor circa 5 a 10 minuten vervolgens als ik mijn been weer gestrekt heb verminderd de pijn en trekt het weg en vervolgens heb ik nergens meer last van...

ik heb al meerdere mensen bij het basketballen gevraagd wat het kon zijn maar niemand kon mij echt vertellen wat het was... of de miniskus of vocht of gewoon overbelasting van mijn spieren...

Tom | email | 16-06-2009

Als sinds eind 2007 loop ik met dit probleem. Linkerknie aan de binnenkant. De ene keer is het erger dan de andere keer, maar het gevoel is er nu eigenlijk wel continu. Als ik gevoetbald heb, of een stuk gelopen, krijg ik meestal na twee dagen heel erg last. Trappen lopen is dan heel moeilijk, maar fietsen bijvoorbeeld gaat weer wel goed. Ik loop al een tijdje bij de fysio, maar daar word ik niet veel wijzer van. Ook twee keer bij de orthopeed geweest, en op foto's is niets te zien.

Mat | 25-02-2009

Hoogst waarschijlijk heb je een onbalans in je bovenbeenspieren waardoor je knieschijf niet goed spoort in zijn groeve.
Hier komt vocht bij vrij wat zich uit in extra druk in je kniegewricht en dat veroorzaakt stijfheid en pijn.
Een sportarts kan inderdaad uitsluitsel geven over deze blessure,die zou ik zeker even gaan opzoeken.

www.gezondvgz.nl/%7Beaa55b30-4547-4dbc-8be1-32a651eb4461%7D

Jos de vries | email | 24-02-2009

Hallo.

Ik Heb jullie verhaaltjes allemaal gelezen en ik heb precies hetzelfde pijn aan de binnenkant van de knie als je een 15 a 20 minuten aan het lopen bent.
Ik loop wel gewoon rustig door maar het gaat niet helemaal van harte het voelt branderig aan en alsof je knie erg dik is en warm maar als je dan naar je knie gaat kijken zie je niks.
Ik loop nu 2 weken en ik train voor de zeebodemloop in lelystad.
Maar als dit zo door gaat gaat me dat niet echt lukken.
Dus ik hoorde iemand zeggen dat ik een sportarst moet raadplegen?

Groet jos.

Flip | 20-01-2009

Ik heb sinds een tijdje dezelfde klacht: pijn aan binnenkant van de knie, doet vooral pijn bij het trap (af) lopen.

Op advies van de verkoper (met video-opnamen) loop ik sinds een tijdje op schoenen (Saucony) die extra steun geven aan de binnenkant van de voet.

Misschien ben ik ik daardoor anders gaan lopen en is dit (mede) de oorzaak van de klachten? Herkent iemand dit?

Is het een kwestie van wennen aan de nieuwe schoenen (en andere manier van lopen)? Of zou het beter te zijn toch over te stappen op schoenen met minder steun...?

Roy | email | 01-09-2008

hallo,

ik loop nu bijna 3 weken met een blessure.
Ik heb last van mijn blessure wanneer ik aan het hardlopen ben(tijdens voetballen) Tijdens het afzetten van mijn linkerbeen krijg ik pijnscheuten(steken) linksonder mijn knieschijf(precies in dat kuiltje).
Als ik gewoon heb vrijwel nergens last van, maar op het moment dat ik bijv. de warming up doe bij voetballen beginnen de pijnscheuten binnen 5 minuten op te werken. Erg vervelend.
Mij werd geadviseerd om vooral rust te houden. Ik moet wel zeggen dat het de goede kant op gaat. maar dan nog steeds komen de pijnscheuten weer terug, maar dan na 10 minuten i.p.v 5 minuten.

Mij de vraag wie herkent ongeveer dit probleem? en kan mij eventueel helpen?

b.v.d

Roy

saucony-dad | 17-01-2008

Het is een rare blessure ik heb het ook gehad. Denk niet te snel dat het de schoenen niet zijn. Het kan zijn dat je een anti-pronatie schoen nodig hebt . Bij mij bleek de neutrale schoen van New Balance te slap. Op Asics kayano ging de pijn weg.

Hennipman | email | 29-12-2007

Dag Kim,
Ik loop al meer dan een jaar met iets dergelijks te tobben. Ik heb een pijn aan de rechterzijde van mijn linker knie (zijkant van de schijf), 1/2 onder de schijf in het pezen gebied. Ik loop al jaren (ca. 8) 2xweek/ca 6km) en heb dit sinds 3 jaar uitgebreid naar 3a4xweek/ca.6-15km. Eerst kreeg ik bij 15+km na 2 dagen last van beide knieen en dit is nu al bij een 8km loop. Na 2 dagen kan ik nauwlijks lopen. Schoeisel is goed (op basis van loopanalyse gekozen). Er zijn foto's gemaakt. Geen slijtage of meniscus. Loop nu voor de 2e x bij de fisio om omliggende spieren te versterken en heb ca. 1,5 maand niet gelopen. Ben nu weer rustig begonnen en het probleem is er weer na een tempo 6km.
Ik weet niet goed meer waar ik heen moet. Op het internet gezocht maar daar is veelal sprake van pijn die tijdens het lopen ontstaat (pijnscheuten). Ik heb het altijd achteraf. Het is dan een ontstekingsreactie die met een ontstekingsremmer de kop is in te drukken. Maar om een pillenjunk te worden zie ik niet zitten.
Herken jij deze omschrijving en/of dit partoon? Ik heb nog geen oplossing of waar ik die moet zoeken. Ben jij al verder?

Anderen?

Groeten,
Kees Hennipman

Evelyn | 28-12-2007

Rob, ik zou toch eens even naar een sportarts gaan, het lijkt me toch de binnenmeniscus.
Als het dit is, kost het veel tijd om afspraken te maken met orthopeed, wachtlijst voor kijkoperatie en daarna weken herstellen.
Hoe eerder je het circus in gang kunt zetten, hoe eerder je weer kunt hardlopen.
En vanzelf zal het niet overgaan....

rob durenkamp | email | 28-12-2007

Hallo allemaal,
bedankt voor de informatie.

ik heb last van 'stekende' pijn binnenkant knie (r.), bij een bepaalde buigings hoek (1 moment), bij trap AF lopen of tijdens (tempo)hardlopen of zelfs bij lage hartslag training na +/-10-15 minuten.

kan dus (mijn 1ste) marathon RTM wel vergeten ! Hoewel, ik kruisband-fitness-progr. weer heb opgepakt als redmiddel

Kim | 08-08-2006

Mijn schoenen zijn nog niet zo oud en ik loop er nu ongeveer een maandje of 5 op. Denk dus niet dat het aan mijn schoenen ligt. Wel heb ik behoorlijk wat km gemaakt voor mijn doen de laatste tijd. Ik was aan het trainen voor de Dam tot Damloop. het ziet er naar uit dat dit dus niet door gaat :-(
Ik ga idd maar eens langs een fysio.
Bedankt!

Johan | 04-08-2006

mogelijk verkeerde schoenen die je knie in een bepaalde stand dwingen waardoor er wat irritatie ontstaat in je knie zelf.

laat een deskundige er naar kijken en neem je loopschoenen mee.

Road Runner | 04-08-2006

Hallo Kim, ik denk hier meteen aan de zogenaamde lopersknie, dat is een aandoening die bij veel lopers voorkomt meestal als men veel kilometers loopt. Maar kan ook heel goed bij beginnelingen voorkomen. Als je 5 of 6 km. gelopen heb kan het al gaan opspelen (pijn aan de binnenkant en/of buitenkant knie.)
Sommigen voelen de pijn niet terwijl ze lopen, maar later op de dag of de volgende ochtend. Als je jouw blessure hier in herkent zou ik zeker naar een fysio of sportarts gaan om te beoordelen wat er precies aan de hand is en hoe je het kan verhelpen. Het kan met een afwijking van de voeten of de dijbenen te maken hebben als het tenminste een lopersknie betreft. Ik wens je beterschap met je blessure.

Manuelle | 03-08-2006

Na 3 weken lijkt het me zeer verstandig om een sportarts te bezoeken als het nog niet over is......

Geef hier een reactie

tekst

naam

e-mail

Dit veld s.v.p. leeg laten


Stop nagging, start running! Klik op de tekst voor dit shirt en andere super leuke shirts

<b>Laat de liefde niet aan toeval over</b>
Laat de liefde niet aan toeval over

Passie voor hardlopen? Neem nu een extra voordelig proefabonnement op Runner's World, het meest gelezen hardloopmagazine!

Schrijf je ook in voor onze onregelmatig verschijnende nieuwsbrief

* verplicht veld

Nu in samenwerking met runners.meetingpoint startbewijzen aanbieden bij www.hardloopevenementen.nl
Ben jij de eerste?

hit counter